Afvallen of afslanken in onze groepscursus

Afvallen met onze groepscursus?  Omdat je het leuker vindt en het jou meer motiveert om in een groep deze afvalcursus te volgen. Of wil met een groepje afvallen (bv met vriendinnen) dan is de afslankcursus wellicht iets voor jou!

Het werkt erg motiverend om samen af te vallen en elkaar te stimuleren, het wegen zal altijd apart plaatsvinden, zodat niet iedereen kan meekijken en luisteren wat je gewicht/resultaat is. Want ben jij het zogenaamde jojo-effect meer dan zat? Je hebt er alles al aan gedaan en alle diëten al geprobeerd om er daarna nog meer aan te eten dan eraf was.

Wil jij op een simpele en gezonde manier afvallen, op gewicht blijven zonder streng dieet zodat jij jezelf fitter kan gaan voelen? Dan is het Parinati-afvalplan geschikt voor jou.

De schijf van 5

Bij het afvalplan gaan we de koolhydraten beperken. Dat houdt in dat we wel brood, aardappelen of rijst mogen eten. Maar wel beperkt en we houden de richtlijnen van ‘de schijf van vijf’ aan. Veel groenten, fruit, vlees, vis, eieren dus.

Een groot voordeel van het afvalplan is dat je gewoon met de pot kan mee-eten omdat je af en toe een ‘zondigmomentje’ mag. Daarom is het Parinati- afvalplan heel goed te combineren met bijvoorbeeld uit eten, een feestje, een avondje uit en noem maar op.

Bij het afvalplan gaat het er vooral om wat je wel mag eten in plaats van wat je allemaal niet mag eten. Om te beginnen start je met 6 eetmomenten op een dag.

Positiviteit is ons speerpunt. Bij het afvalplan ligt vooral de nadruk daarom vooral op stimulatie en motivatie en we zorgen er persoonlijk voor dat (bijna) iedereen zijn of haar streefgewicht behaalt en behoudt. Daarom zullen er via onze app dagelijks  motiverende en ondersteunende berichten, gerechten en tips verschijnen om je naar het einddoel te helpen.

Eenmaal jouw streefgewicht bereikt en 4 weken lang volgehouden? Dan ben je Life Time Lid en mag je altijd gratis komen wegen.

De cursussen worden vanaf 2019 gegeven op verschillende locaties.

  • Altijd een vertrouwde omgeving
  • In groepsverband afvallen
  • Geen maaltijdvervangers of crashdieet
  • Af en toe een "zondigmomentje"
  • Positiviteit en motivatie voorop
  • Dagelijkse ondersteuning met gerechten
  • Betaalbaar