Afvallen en afslanken met het onlineprogramma

Afvallen of afslanken met het online afvalprogramma? Heb je niet altijd tijd om langs te komen of is de afstand net te ver om elke week te wegen op de praktijk? Volg dan ons vernieuwde online-programma, na aanmelding kun je binnen 24 uur aan de slag met afvallen. 

Want ben jij het zogenaamde jojo-effect meer dan zat? Je hebt er alles al aan gedaan en alle diëten al geprobeerd om er daarna nog meer aan te eten dan eraf was. Wil jij op een simpele en gezonde manier afvallen, op gewicht blijven zonder streng dieet en jezelf fitter gaan voelen? Dan is het Parinati-afvalplan geschikt voor jou.

Bij het afvalplan gaan we de koolhydraten beperken. Dat houdt in dat we wel brood, aardappelen of rijst mogen eten. Maar wel beperkt.

We houden de richtlijnen van ‘de schijf van vijf’ aan. Veel groenten, fruit, vlees, vis, eieren dus.

Een groot voordeel van het afvalplan is dat je gewoon met de pot kan mee-eten omdat je af en toe een ‘zondigmomentje’ mag. Daarom is het Parinati- afvalplan heel goed te combineren met bijvoorbeeld uit eten, een feestje, een avondje uit en noem maar op.

Bij het afvalplan gaat het er vooral om wat je wel mag eten in plaats van wat je allemaal niet mag eten. Om te beginnen start je met 6 eetmomenten op een dag.

Positiviteit is ons speerpunt. Bij het afvalplan ligt vooral de nadruk daarom vooral op stimulatie en motivatie en we zorgen er persoonlijk voor dat (bijna) iedereen zijn of haar streefgewicht behaalt en behoudt.

Dagelijks zullen er via onze app motiverende en ondersteunende berichten, gerechten en tips & tricks verschijnen om je naar het einddoel te helpen.

Eenmaal jouw streefgewicht bereikt en 4 weken lang volgehouden? Dan ben je Life Time Lid en mag je altijd gratis komen wegen.

  • Je kan direct beginnen
  • Online begeleiding
  • Geen maaltijdvervangers of crashdieet
  • Af en toe een "zondigmomentje"
  • Positiviteit en motivatie voorop
  • Dagelijkse ondersteuning met gerechten
  • Betaalbaar