Over ons

Wij zijn Angelina Heurter en Chanel Heurter en zijn in oktober 2017 met Parinati (praktijk voor yoga & gewichtsbeheersing) begonnen.

In eerste instantie Angelina met het afslanken en Chanel met diverse soorten yoga, later is Chanel zich steeds meer achter de schermen bezig gaan houden met het online-afvallen. Dit ging echter steeds meer tijd vergen zodat Chanel per januari 2019 zich volledig gaat bezighouden met het online-afvalplan en de yoga komt te vervallen.

Ikzelf (Angelina) ben in januari 2016 begonnen met afvallen (na vele afvalpogingen) en nu was echt de spreekwoordelijke knop om, en leerde om op een gezonde en simpele manier op een rustig tempo af te vallen, ik ging steeds meer lopen (stevig doorlopen) en mijn gewicht ging stilletjes aan omlaag. Ik vond de voeding en het afvallen heel interessant en schreef me in voor een opleiding ‘gewichtsconsulente’ en begon me steeds meer te verdiepen in voeding en afvallen. En zo begon ik een eigen afvalplan te ontwikkelen…, en na het behalen van mijn diploma kwam het idee om een eigen bedrijfje te starten met afvallen en yoga (nu alleen nog afvallen).

De naam was nog een moeilijkheidje voor ons bedrijfje, in eerste instantie wilde we Change (CHA van Chanel en ANGE van Angelina) want change staat voor verandering, maar helaas de naam was al bezet, en omdat we door de yoga ook wel met het Sanskriet (oud-Indiase taal) bekend waren zijn we daarin gaan zoeken en kwamen toen uit bij Parinati wat staat voor verandering (change) in het Sanskriet. Dus onze namen zitten er nog wel (verkapt) in verwerkt.